Documentary City

bobofeed:

modernizing: Fazanda Boa Vista Equestrian Center Clubhouse by Isay Weinfeld. ~ The architecture of Equestrian Clubhouse celebrates a closeness with nature as it is open and inviting. The openness of the space makes it possible for riders to interact with the clubhouse, even on their horse. A series of curvy walkways make their way around the three spaces with open planters that are similarly amoeba shaped as the cut-outs in the concrete roof. Above the polished cement floors in the lounge are plush tan sofas and white tulip end tables, welcoming game spectators to sit, relax, and enjoy the performances.

(via thomortiz)

  1. mirokurcik reblogged this from architecturepastebook
  2. esvoir reblogged this from shaasaab
  3. gi-di-up reblogged this from architecturepastebook
  4. colorofyourenergy reblogged this from discoverarchitecture
  5. mrslightman reblogged this from vasida
  6. somers-arch reblogged this from discoverarchitecture
  7. bweb reblogged this from thomortiz
  8. taralhoku reblogged this from lobo-r
  9. lobo-r reblogged this from vendida
  10. chabelijardim reblogged this from vendida
  11. tpdezigns reblogged this from archoftheworld
  12. evo-obsessed reblogged this from nanouchkapod
  13. griseldahyrule reblogged this from tobylawrence
  14. mimilin reblogged this from archoftheworld
  15. nanouchkapod reblogged this from archoftheworld